Για την εγγραφή μαθητή/τριας οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/-τριών καλούνται, προκειμένου να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους, να καταθέσουν στο σχολείο ηλεκτρονικά στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή με φυσική παρουσία τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΗ

2. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΘΗΤΗ/-ΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΑ/ΚΗΔΕΜΟΝΑ (για μαθητές/-τριες της Α ́ τάξης και για μαθητές/-τριες που μετεγγράφονται στο σχολείο μας)

3. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ/ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ/ΟΣ Η/Ο ΜΑΘΗΤΡΙΑ/-ΤΗΣ (για μαθητές/-τριες της Α ́ τάξης και για μαθητές/-τριες που μετεγγράφονται στο σχολείο μας)

4. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ/ΜΑΘΗΤΗ (Α.Δ.Υ.Μ.)

5. α. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Α΄ΤΑΞΗ

5.β. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Β΄-Γ΄ΤΑΞΗ

6. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΤΕΡΟΥ ΚΗΔΕΜΟΝΑ

7.α. ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ_Α΄ΤΑΞΗ

7.β. ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ_Β΄ΤΑΞΗ

7.γ. ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ_Γ΄ΤΑΞΗ

8. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΗ/-ΤΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΟΙΤΟΥΣΕ (για μαθητές/-τριες που μετεγγράφονται στο σχολείο μας)

9. ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ (απόφοιτοι ΓΕΛ) ΚΑΙ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΠΤΥΧΙΟΥ (απόφοιτοι ΕΠΑΛ) ΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ.